keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Äänestä OP:n edustajiston vaaleissa!

 

Vielä ehtii äänestää osuuspankin vaaleissa!

Äänestysaika päättyy huomenna 17.11.2022. Entisen OP Helsingin jäsenet voivat näissä vaaleissa äänestää Helsingin vaalipiirin ehdokkaita.

Äänestä minua numerolla 70. Minulla on kokemusta ja osaamista, olen ollut OP Helsingin edustajistossa viisi vuotta.

Lupaan jatkossakin puolustaa omistaja-asiakkaiden etuja ja palveluja. Pienyrittäjille ja yhdistyksille tarvitaan kohtuuhintaisia pankkipalveluja ja bonuksia pitää jakaa myös niille omistaja-asiakkaille, joilla ei ole lainoja. Haluan myös jatkaa työtä osuuspankin vastuullisen toiminnan edistämiseksi, nyt kun olen jo päässyt aika hyvin sisälle pankin toimintaan.

Pankkimaailmassa vaikuttaminen ja omistaja-asiakkaiden etujen ja palvelujen puolustaminen ei ole helppoa, sen voin sanoa kokemuksesta. Vaikka osuuskuntalaki velvoittaa tukemaan jäsenten eli omistaja-asiakkaiden taloudenpitoa tai elinkeinoa sekä tarjoamaan jäsenille palveluja, pankki on kuitenkin aina pankki.

Jatkossa vaikuttaminen muuttuu astetta vaikeammaksi, koska Uudellamaalla tehtiin viime vuonna iso organisaatiouudistus. Siinä Helsingin, Itä-Uudenmaan ja Uudenmaan osuuspankit yhdistyivät koko Uudenmaan kattavaksi osuuspankiksi. Pankissa on nyt yli tuhat työntekijää ja omistaja-asiakkaita reilusti yli 300 000. Edustajiston jäsenten määrä nousee sataan, kun OP Helsingin edustajistossa oli vain 30 henkilöä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti